logo

Hur står det till på engelska
hur står det till på engelska

Var kommer era elever ifrån och frauen suchen junge manner är det nödvändigt för mitt barn att kunna bra engelska redan när de börjar på IES?
Sv Hur står det till, Clinch?
Information till föräldrarna ges på både engelska och svenska. .Vi har många förväntningar på uppförandet. .Vår Open door policy för föräldrar leder till ömsesidig förståelse escort energietechnik ag in der au winterthur och uppmuntrar föräldrarna att komma till skolan och se hur vi arbetar. .Många elever är aktiva i elevrådet. .Vi har i allmänhet samma läsårsdatum. .Studiedagar kommer att vara olika berlin sex treff från skola till skola och noteras i början av varje terminen i skolans kalender.Ju tidigare du söker desto bättre plats i kön får. .Det är lugnande för föräldrar och elever att veta att våra skolor har funnits sedan 1993 och har under hela denna tid skapat och utvecklat effektiva undervisningsmetoder. .I slutändan är att välja en skola en fråga om val och utöva det valet är en rättighet och ett ansvar. .Våra erfarna lärare är väl bekanta med att undervisa engelska för elever på olika nivåer. .En klar åtskillnad görs mellan disciplinära aspekter och elevvårdsarbete. .Detta visas också av att våra resultat på de nationella proven i åk 9 i dessa ämnen ligger långt över det normala för svenska skolor.Skolorna har en aktiv PTA, Parents Teachers Association. .
Nej, det kostar ingenting att gå i våra skolor. .
Sv Hur står det till, Brent?Hittade i.Översättningsminnen är skapade av människor, men i linje med datorn, som kan orsaka misstag.Vi förväntar oss att våra blivande föräldrar låter oss veta om deras barn har varit i behov av särskilt stöd tidigare eller om de behöver hjälp på något sätt. .Hur många extra semesterdagar kan vi ta?För undervisningen i särskilt matematik och naturvetenskap rekryterar vi lärare från Kanada, USA och England med en lärarutbildning som vi törs säga är överlägsen den svenska.Vi ber om ert tålamod och förståelse om vi inte kan tillgodose era önskemål.Kan eleverna behärska det svenska språket och kulturen med tanke på att hälften av undervisningen sker på engelska?Om du inte har bett om lov i förväg, kan vi inte garantera att du kan besöka skolan. .
Vi ger information om våra skolor och våra förväntningar på informationsmöten och på introduktionsdagen. .
Våra lärare är professionella pedagoger och rådgivare till elever och tilltalas som Mr och Ms och inte vid deras förnamn.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap