logo

Huis huren mallorca nederlandse eigenaar


Kanoen op de rivier de Tardoire.
De drivingrange van golfbaan de la Preze.
Het onderste bed van het stapelbed kan worden gebruikt als babybed.
De midgetgolfbaan, geheel gerenoveerd in 2015.U kunt bij CasaLasDunas huizen in Spanje huren voor een langere periode. .Ook het grote zwembad is verwarmd.De snackbar, pizzeria en kampwinkel zijn op 200 meter loopafstand.Vakantiehuis Frankrijk, Charente, Écuras vakantiehuis La Charente.
De woonkamer is in 2016 opnieuw ingericht.
Veel van deze huurwoningen hebben een Nederlandse eigenaar.
Het is 180 cm breed en 190 cm lang.De woning ligt direct aan het meer, waarin gezwommen en gevist kan worden.CasaLasDunas heeft een ruim aanbod met huurwoningen in Spanje.De kamer is vrolijk geschilderd en behangen met leuke prenten.De kaptafel in de ouderslaapkamer.In 2013 is de badkamer vernieuwd.Golf de la Preze, hole.Golfbaan La Preze, golf de la Preze, hole.Als Nederlander overwinteren in Spanje, er zijn ieder jaar weer meer Nederlanders die ervoor kiezen om te overwinteren in Spanje.De tarieven van golfbaan de la Preze.
Het restaurant van Village le Chat, op 200 meter loopafstand.
Vakantiehuis Spanje, Mallorca villa Villa 'Lucky Luke' - Prive Zwembad.( november t/m maart ) hoeft u niet persé een huis in Spanje kopen, maar kunt u toch voor langere tijd genieten van de heerlijke Spaanse winters.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap